Mavi ve Yeşilin Ahengi: Sarıgerme

Mavi ve Yeşilin Ahengi: Sarıgerme
Mavi ve yeşilin ahenk ile dans ettiği muhteşem tatil rotalarından bir tanesi olan Sarıgerme, Türkiye’nin en ender sahillerinden bir tanesidir. Bunun yanı sıra saklı cennetlerden biri olarak da ifade edilebilen Sarıgerme; sakin, sessiz ve bakir bir kumsalda bulunmakta olup hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak noktalarından bir tanesidir. Rüzgarın muhteşem sesi ile dalganın sesinin buluştuğu bir doğa harikası olan Sarıgerme ile ilgili sizlere detaylı ve kusursuz bir rehber hazırladık. Şimdi gelin söz konusu tatil rotası ile ilgili en detaylı bilgileri hep birlikte inceleyelim.

Muhteşem Doğası ile Sarıgerme

100 metreyi bulan geniş bir kumsalda muhteşem bir tatilin kapılarını aralamak ister misiniz? Cevabınız evet ise bakir denizi ve berrak suları ile misafirlerini ağırlayan Sarıgerme’yi tercih edebilirsiniz. İri kum tanelerinin bulunduğu muhteşem sahil de denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Sarıgerme muhteşem doğası ve güzellikleri ile Muğla’nın Ortaca ilçesinde yer olmaktadır. Dalaman Havalimanı’na yürüme mesafesinde bulunan bir tatil beldesi olan Sarıgerme yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun bir ilgi ile talep görmektedir. Dalaman Çayı’nın döküldüğü yerde yani Hilton Oteli ile batı yakasında yer alan sahile verilen isim olan Sarıgerme’nin hemen arkasında Osmaniye köyü bulunmaktadır.

Sarıgerme’de Neler Yapılabilir?

Sarıgerme, konum itibari ile turistlerin çok seveceği bir yerde bulunmaktadır. En özel ve en güzel tatil beldeleri arasında yer alan Sarıgerme, kusursuz plajları ve eşsiz doğası ile mükemmel bir deneyim sunmaktadır. Şimdi Sarıgerme’de neler yapılabileceğini detaylı bir şekilde inceleyelim.

Mavi Göl

Mavi Göl, Sarıgerme gezisi sırasında görmeniz gereken en önemli yerdir. Şifalı suları ile kendinden söz ettiren Mavi Göl, Dalaman’ın yanı başında yer almaktadır. Mavi Göl’e yaklaşık 30 km kadar içerde bulunan Köyceğiz, Göcek, Köyceğiz Şelalesi, Dalyan sazlıkları, Dalaman Gölleri, Dalaman turu gibi çeşitli aktiviteleri gerçekleştirebilirsiniz.

Sarıgerme Araç Kiralama

Sarıgerme araç kiralama hizmetleri ile profesyonel bir destek alarak en kusursuz şekilde araç kiralayarak Sarıgerme’de gezinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kurulduğu günden bu yana müşterilerine en kaliteli hizmetleri sunan firmamız aracılığı ile Sarıgerme araç kiralama hizmetinden yararlanabilir ve eşsiz bir deneyimin kapılarını aralayabilirsiniz.
Whatsapp Telefon